Den ultimative guide til planlægning af dit bryllup

Den ultimative guide til planlægning af dit bryllup

At planlægge et bryllup er en skræmmende opgave. Processen kan gøres lettere ved hjælp af en eventplanlægger eller bryllupsplanlægger. Men hvis du vil gøre det på egen hånd, er her nogle tips og tricks, der vil hjælpe dig med at planlægge dit perfekte bryllup.

– Indsnævre gæstelisten ved at overveje, hvor mange penge du vil bruge på begivenheden, og hvilken slags mennesker du vil have til dit bryllup

– Lav et budget og hold dig til det. Sæt et budget for hvert element af begivenheden såsom catering, mødested, indretning osv.

– Find et sted, der opfylder alle dine behov for størrelse, stil, beliggenhed og andre krav, såsom tilgængelighed for gæster med handicap eller dem, der har mobilitetsproblemer

– Overvej at ansætte fagfolk til at hjælpe med opgaver som catering eller fotografering, hvis du ikke har tid eller ekspertise inden for disse områder

Alt hvad du behøver at vide om din store dag

Du har planlagt din store dag i flere måneder, og tiden er endelig kommet. Du sidder ved alteret med din brudgom og venter på, at ceremonien starter. Pludselig mærker du et bank på din skulder og vender dig om for at se en gammel kvinde, der ser vagt bekendt ud. "Det er på tide!" siger hun, mens hun tager dig i armen.

Denne historie er blot en af mange, der er blevet delt på sociale medier fra folk, der var til stede ved en bryllupsceremoni, da den blev afbrudt af en ubuden gæst. Det er ikke ualmindeligt, at nogen forsøger at ødelægge et bryllup, fordi de er venner med en af gæsterne, eller de kender en i familien.

Introduktion: Med sociale medier, der bliver brugt mere end nogensinde før, er det ikke overraskende, at folk vil forsøge at crashe bryllupper uden en invitation, bare fordi de kender en tilstedeværende eller er venner med en af gæsterne. Dette kan ske, hvis nogen genkender dem fra Facebook eller Instagram

Organisering af tidslinjen for dit bryllup

Du bør ideelt set begynde at planlægge dit bryllup mindst seks måneder før den store dag. Den første ting at gøre er at finde et mødested, og så kan du begynde at få tilbud på catering, blomster og andre aspekter af brylluppet.

Du kan læse meget mere om negle her.

Det næste trin er at bestille dine ceremoni- og receptionssteder. Du skal kontakte hver enkelt af dem individuelt for tilgængelighed og priser.

Beslutning om hvilken type ceremoni du skal have til dit bryllup

Der er mange forskellige typer ceremonier, som et par kan have til deres bryllup. Typen af ceremoni vil afhænge af, hvad parret leder efter.

Den første type ceremoni, som et par kan have, kaldes en borgerlig ceremoni. Denne form for ceremoni udføres af en officiant, og den kræver ikke nogen religiøs tilknytning. En borgerlig ceremoni vil typisk finde sted ved det lokale retshus, rådhus eller anden regeringsbygning.

En anden type ceremoni, som et par kan have til deres bryllup, kaldes en interreligiøs ceremoni. En interreligiøs ceremoni ville blive udført af præster fra to forskellige religioner, såsom en katolsk præst og rabbiner for eksempel. Disse typer ceremonier er ofte mere personlige end andre typer, fordi de inkluderer aspekter fra både religioner og kulturer, hvilket gør dem unikke for de par, der skal giftes.

En tredje mulighed, som par har, når de skal beslutte sig for, hvilken type bryllup de ønsker at holde, kaldes en uformel gudstjeneste eller ikke-religiøs gudstjeneste, som normalt finder sted i nogens

Valg af det ideelle sted til dit

At vælge det ideelle sted til dit bryllup er en svær beslutning. Det sted, du vælger, vil have en væsentlig indflydelse på det overordnede udseende og følelse af dit bryllup.

Du bør tage hensyn til faktorer som:

– Vejret på det sted, du overvejer;

-Udgifterne til leje af arrangementer og catering;

– Tilgængeligheden af nødvendige faciliteter og tjenester i dette område;

-Antallet af gæster, du forventer at deltage i;

-Hvor meget tid, penge og energi vil du bruge på planlægning.

At vælge mellem et stort eller lille mødested for bryllupsreception, og hvorfor det er vigtigt for dig!

En bryllupsreception er en begivenhed, der finder sted efter bryllupsceremonien og før efterfesten. Det er en tid, hvor familie og venner mødes for at fejre de to forelskedes ægteskab. For mange par er dette deres første mulighed for at dele deres liv med dem, der er tættest på dem.

Størrelsen på din reception afhænger af, hvor mange mennesker du vil invitere, hvor mange penge du vil bruge, og hvilken slags ceremoni du ønsker.

Find den perfekte fotograf og videograf til din store dag!

At hyre en fotograf og videograf til dit bryllup kan være en overvældende proces. Der er så mange muligheder at vælge imellem, og det kan være svært at finde de helt rigtige.

Heldigvis vil denne artikel hjælpe dig ved at give en liste over de 3 bedste fotografer i branchen og deres bedste arbejde!

Denne artikel handler om at finde den perfekte fotograf og videograf til din store dag!